sunnuntai 6. tammikuuta 2013

HI Hostel Barra, Salvador


Vihdoin Brazil! Oliki jo odotettu. Matka sujui ilman kommelluksia Portugalin kautta Salvadoriin. Siella meita odottikin kentalla iloisesti hymyileva kuski, jolla oli paperille kirjoitettu "Heikkilataru". Saatiin heti kaikki mojovat poskipusut ison halin kanssa. Sit reput kantoon ja menoks.

Nyt ollaan jo muutama paiva taalla koitettu kiria univelkoja kiinni, makoiltu rannalla ja tutustuttu ymparistoon. Lampoo about 30 astetta ja tekis mieli heiluu alasti.Ihmiset on taalla todella puheliaita ja mukavia, vaikka ei aina niiden puheista kaikkea ymmarrakkaan. Kasia ku vaha huidotaa puolin ja toisin niin puhellaan ihan sujuvasti. Joitain uusia sanoja ja lauseita oon kylla jo oppinu, kuten "fala inglese?", "boa noite" jne. ole hyva, jota en osaa kirjottaa.:D

Hostelli on mukavan kotoisa ja vaikka tata ei oltukaan meille suositeltu, voidaan nyt kaikille suositella hyvilla mielin (Hostelling International, Barra). Aamupalalla saa hyvaa Brasilialaista kahvia ja tuoreita hedelmia. Makakit hyppii puissa ja rannalle muutama sata metria. Hostellilla ollaan tutustuttu Brasialaisiin ja ollaan suunniteltu yhteista reissua Morro de S. Pauloon, jossa on kuulemma kauniit rannat, kuin paratiisissa. Sinne siis ensi viikolla. Ciao!

Alla kuvassa meidan hostelli huoneen parveke.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti